9 Mayıs 2015 Cumartesi

Nivea Aqua Effect Canlandırıcı Bakım Kremi

  Merhaba,bugün yaklaşık bir yıldır yüzüm için kullandığım nemlendiricimden bahsedeceğim.Cildim karma yani T bölgem yağlı,yanaklarım ise kışın soğuklarda kuruyor.Yüz için olan nemlendiricimi kışın daha fazla kullanıyorum.


  Makyaja başlamadan sabahları yüzümü yıkıyorum ve daha sonra nemlendiricimi sürüyorum.3-5 dakika bekledikten sonra makyaja başlıyorum(fakat bazen beklemeye zamanım olmuyor ne yazık ki).Akşam eve gelip makyajımı çıkarıp,cildimi temizledikten sonra yüzüme tekrar krem sürüyorum.


  Cildi temizledikten sonra nemlendirmek gerçekten çok önemli.Bu ikisini aksatmadan düzenli olarak yaptığınız takdirde cildiniz çok daha güzel ve sağlıklı oluyor.Makyaj yüze daha güzel oturuyor,cilt daha canlı,sağlıklı ve pürüzsüz oluyor.Bu yüzden cilt tipine uygun yüz temizleme jeli ve nemlendirici muhakkak edinmeli.


  Cildim karma olduğundan T bölgeme çok fazla krem sürmüyorum.Zaten az bir miktar krem bütün yüzüme yetiyor bu bakımdan bereketli bir ürün olduğunu düşünüyorum.Kremi özellikle yanağımdaki kuruyan bölgelere sürüyorum.Eğer cildiniz karma veya yağlıysa,cildiniz daha fazla yağlanırsa diye korkup krem kullanmaktan olabildiğince kaçıyorsanız yanlış yaptığınızı belirtmek isterim çünkü her cildin az veya çok neme ihtiyacı var.Fakat makyajdan önce yağlı bölgelere sürmekten kaçabilirsiniz veya banyodan hemen sonra gözenekleriniz açıkken krem sürebilirsiniz cilt hemen emiyor(bazen bu şekilde kullanıyorum bende).


  Ürün Spf 15 içeriyor.Hassas cildimde herhangi bir probleme yol açmadı.Fakat sivilceli ciltlerde nasıl olur emin olamıyorum.Bu 2.kutum.Şimdilik memnunum fakat bu üründen sonra dermokozmetik bir markanın nemlendiricisini denemeyi düşünüyorum.Bu kremin fiyatı 20-25 tl civarı.

10 yorum:

  1. Üni yıllarında kullandığım nemlendiricim :) Aqua serisi yağlı ve karma ciltler için biçilmiş kaftan.Spf içeriyor olması da çok güzel.Güzel günlerde kullan canım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Hemen bakıp katılacağım blog'unuza :)

      Sil
  2. Nemlendirmek gerçekten her cilt için çok önemli çok doğru söylemişsin canım. Bana da beklerim :) http://makyajcimm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim takibe aldım. Bloguma da beklerim.

    www.gripalyaco.com

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Nivea ürünlerini ben de severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Cok güzel bir inceleme olmus tatlim emegine saglik. :)

    YanıtlaSil
  6. Emeğine sağlık canım, bende amway in nemlendiricisini kullanıyorum, denemeni öneriyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amwayin birkaç ürününü baya övüyorlar ama hiç kullanmadım açıkçası nerden temin edeceğimi de bilmiyorum :/

      Sil