28 Mayıs 2015 Perşembe

H&M Bronzing Powder Gorgeous Tan


Merhaba!Bugün H&M'den aldığım ilk kozmetik ürünümden bahsedeceğim size.Hatta bu benim satın aldığım ilk bronzer.İlk kez bir bronzer alacağım için uygun fiyatlı bir şey almak istedim.Aklımda 3 ürün vardı;H&M'in bronzerı,Nyc Sunny Bronzer(Türkiye'ye yeni geldi ve Benefit Hoola'ya dupe gösteriliyor) ve Rimmel London'ın bronzerları vardı.Bende H&M'e gittiğim bir gün bu ürünü satın aldım.


  Ürün 2 renkten oluşuyor.Bendeki açık rengi,gorgeous tan.Aynı zamanda bu bronzlaştırıcı pudra 2 boyutta satılıyor ben küçük olanını aldım.Bendeki 8,5 gram.Yanlış hatırlamıyorsam büyük olanlar 20 gram civarında.

Soldaki bana,sağdaki en yakın arkadaşıma.<3

  Ben beyaz tenli olduğum için bu bronzerı sadece yüzümü ısıtmak adına allıkmış gibi uyguluyorum.Yani bu ürün bir kontür pudrası değil.Belki diğer koyu olan tonuyla kontür yapılabilir(Kontür turuncu bronz pudralarla değil daha soğuk alt tonlu kahvelik barındıran bronzerlarla mümkün).Ben elmacık kemiklerime,,şakaklarıma ve alnımın üst kısımlarına-saç diplerine gelicek şekilde hafifçe dokundurarak sürüyorum.Bendeki renk turuncu alt tonlu-hatta turuncu- bir renk.Bronzlaştırıcı pudralar yüzümüzdeki yüksek yerlere renk vermek,yüzümüzü ısıtmak amacıyla kullanılan,direk güneşin gördüğü yerlere sürülen bir ürün."Warm up the face" dedikleri olay.


  Ürünün beni en şaşırtan özelliği baya pigmentli oluşu.Uygun fiyatlı hatta ucuz olduğu için pigmentsiz olacağını düşünüp fırçayı içersinde baya dolandırdıktan sonra yüzüme sürdüm ve o da ne?Beyaz tenim çamur olmuş. :( İlk maceramız bu şekildeydi.


  Ben bu ürünü Real Techniques'in allık fırçasıyla,yine H&M'den aldığım kalp formundaki allık fırçasıyla ve son olarak Real Techniques'in Expert Face fırçasıyla uygulamayı denedim.İlk 2 fırçayla allık uygular gibi uyguladım.Yani ürünü hafifçe pıt pıt hareketler yapıp elmacık kemiğime sürdüm ve ufak yuvarlak hareketlerle dağıttım.Birazda alnıma saç diplerime doğru belli belirsiz uyguladım.Fakat Expert Face ile uygulamam daha farklı oluyor.Fırçayı dik tutup elmacık kemiğimin üzerine ince ve sert bir hat çiziyorum(kontür yapar gibi) sonra fırçayı yan tutup bu hattı hafifçe dağıtıyorum.Bu şekilde daha net bir gölge oluyor.

RT Blush Brush ve H&M Allık Fırçası
RT Expert Face
  Kalıcılığı beklentimden iyi.4-5 saat yanaklarımda kalıyor.Sonrasını deneme fırsatım olmadı.Ürün bir miktar tozutuyor.İçersinde belli belirsiz simler var sanki ama tene değdiğinde mat duruyor.Bronzerlar göz kapağına gölge verme amaçlı da kullanılabilen ürünler.Bu şekilde de deneyebilirsiniz.
  İçeriği temiz değil.Talc,mica,paraben var.Bende alerjik bir reaksiyona sebep olmadı.Fakat içersindeki talc veya paraben sivilce yapabilir,bu tarz ürünlerde dikkatli olmak gerek.Fiyatı 10 tl.Ben bu ürünü bu yaz severek kullanacağım.Uygun fiyatlı bir bronzer arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz.
  Son olarak kontür için uygun fiyatlı bir ürün yok sanırım.Nars Laguna ve Benefit Hoola kontür için en iyisi.Yüzü ısıtmak için en başta bahsettiğim uygun fiyatlı ürünler dışında indirim döneminde Loreal'in bronzerlarına da bakılabilir.Ben The Body Shop'ın Honey Bronzer'ını bir indirim dönemine getirip almak istiyorum.Beğeneni çok,bütçenize ve zevkinize göre bir sürü seçenek var.Umarım yararlı bir yazı olmuştur.Sevgiler :)

12 yorum:

  1. uygun fiyatlı ve güzel ürünler var HM'de seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Hm ürünleri güzel ama içeriği maalesef kötü :(

    YanıtlaSil
  3. Pigmentli bir ürünmüş baya :) Kontür için uygun fiyatlı olarak The Balm Bahama Mama geyet iş görüyor bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi beni çok ürkütüyor o yüzden bulaşmıyorum hiç :D

      Sil
  4. güzel fikir paylaşım için teşekkürler bloğunuzu taibe aldım bende beklerim sevgiler:)

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. biraz turuncu alt tonlu sanki? pembe alt tonlu ve beyaz tenliyim bana gider mi acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turunculuğu daha ağır basıyor,evet:) Bende beyaz tenli ve pembe alt tonluyum ve çok severek kullanıyorum.Duruşunu çok seviyorum dağıtması da çok kolay geliyor :)

      Sil
  6. sizi takıbe alıyorum bana da beklerım :)
    http://betuldiyorki.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. If you can sell me this bronzing powder i well by very grateful ( in any price)
    please text to my email:
    esti_apple@walla.com

    YanıtlaSil
  8. If you can sell me this bronzing powder i well by very grateful ( in any price)
    please text to my email:
    esti_apple@walla.com

    YanıtlaSil