4 Mayıs 2015 Pazartesi

Golden Rose Velvet Matte Ruj 02

  Bugün son zamanlarda en sevdiğim hatta uygun fiyatlı rujlar içersinde en başarılı bulduğum Golden Rose Velvet Matte serisinden 02 numaralı rujdan bahsedeceğim.



  Neden bu kadar başarılı bulduğuma gelirsek bu serinin yapısı gerçekten başarılı.Serideki rujlar mat yapıda.Fakat birçok markadaki mat rujlar gibi dudakları kurutmuyorlar.Kadifemsi bir yapısı var.Bu yüzden ruju sürmeden önce lip balm sürmeme gerek olmuyor.Bu seriyle tanıştıktan sonra Rimmel London Kate serisi eskisi kadar ilgimi çekmemeye başladı.



  Bu serideki rujlar kalıcılık olarak da çok başarılı.Benim dudaklarımda 4 saati aşkın bir şekilde bozulmadan kalıyor.Ruj dudak çizgilerine dolmuyor,dudaktan çıkarken de homojen bir şekilde çıkıyor.

Flaşlı
Flaşlı
Flaşsız

 Bendeki 02 numaralı ruj soğuk bir pembe,fakat tonu biraz daha koyu olduğu için birçok tene yakışabilecek bir renkte.İçersinde hafif morumsuluk bulunduran gül kurusu bir renk.Ben bu tarz renkteki rujları çok seviyorum.Günlük makyajımda en çok bu tondaki rujları kullanıyorum.
 Swatch'larda koyu dursa da aslında dudakta o kadar da koyu durmuyor.


Dudağımdaki duruşu


  Sevmediğim tek yanı ambalajı.Doğrusunu söylemek gerekirse biraz dandik.Normalde bu ruj dipten kırıldı ama ben bir şekilde yerine taktım:))
  İçersinde E vitamini var.Eğer Mac rujları seviyorsanız fakat bir ruja o kadar para vermek istemiyorsanız bu seriye kesinlikle şans verin.Seride 27 renk seçeneği var.03,10,12,16,20 numaralı rujlarda gözüm var!
  Elimdeki diğer rujlarla renk karşılaştırması:
 (Soldan sağa;Essence 06 Satin Mauve dudak kalemi,Betty Boop Color Queen 05,Essence 07 Natural Beauty ruj,Golden Rose Velvet Matte 02.)




Watsons mayıs ayı kataloğunda bu rujlar indirimli 10 tl.Normal fiyatı ise 15-17 tl civarı.Sevgiler!

11 yorum:

  1. merhaba tatlım o ne güzel matlık öyle ya bende denemeliyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel ve kaliteli rujlar,tavsiye ederim :)

      Sil
  2. 10 numrayı merak ediyorsan bloguma göz at kuzumm dudağımdaki duruşunu görebilirsin ama sadece 10 numaraya mı özgüdür bilemedim yapısını hiç beğenmedim ben.s dudaklarımda pul pul değişik bir şekilde durdu anlaşamadık biz pek.s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa:( Çok yakın bir arkadaşım da 20 numaranın yapısının öyle olduğunu pek beğenmediğini söylemişti,oysa çok güzel bir bordo tonu.Muhtemelen renk tonlarına göre yapıları farklılık gösteriyor:( Hemen bakıyorum canım :)

      Sil
  3. Çok yakışmış güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Rengi harika güzelim sana da cok yakismis güle güle kullan! Türkiye'ye geldigimde golden rose'un bu serisine mutlaka bakicam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Eylemcim,bencede mutlaka bakmalısın eminim sanada çok yakışacaktır <3

      Sil
  5. Rengi sana çok yakışmış canım. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,severek kullanıyorum bende :)

      Sil
  6. Golden Rose'un rengine ve duruşuna bayıldım.En kısa zamanda kendime alacağım.Sevgiler.Bana da beklerim

    YanıtlaSil