18 Mayıs 2015 Pazartesi

Bitenler #1

 Merhaba.İlk bitenler yazımla karşınızdayım!Memnun olup olmadığım ürünler ve bir daha o ürünü alır mıyım gibi soruları bundan sonra "bitenler" başlığı altında toplamaya karar verdim.
 Son 1 ay içersinde bitirdiğim ürünler;


 Her bitenler yazısında mutlaka pamuk,makyaj temizleme pamuğu ve aseton olmak zorunda,öyle değil mi?


Benri marka pamuklar ve makyaj temizleme pamukları Gratis'lerde satılıyor.Şelale asetonun bu çeşidinin kokusu benim gibi alerjik,hassas burunlu bir insanı rahatsız etmiyor,hapşurmuyorum.Bu yüzden kendisinden birkaç tane alıp yedekledim.Bu gruptaki ürünler temel ve daima alacağım ürünler.


 Victoria's Secret'ın body mistlerini kalıcılıkları hariç seviyorum.Favorim Secret Charm.içersinde hanımeli ve yasemin var.İçersinde yasemin olan kokulara karşı zaafım var.Hafif,zarif bir çiçek kokusu.250 ml olduğu için baya bereketli.Günlük çantada taşımak için büyük.Bu yüzden Gratis'lerde satılan minik parfüm şişelerinden alıp yanınızda taşıyabilirsiniz.Bu vücut spreyi azaldığında hemen gidip yenisini aldım,o kadar çok seviyorum kokusunu.
 Avon'un Sensuelle vücut losyonunu da nihayet bitirebildim.Parfümünü geçen ay bitirmiştim.Kokusu pek benlik değil.Daha çok kışlık bir koku.Ayrıca alerjik bünyeme parfümü iyi gelmedi.Bir daha almam.
Sağ tarafta görülen minik kremde Gratis'te kasa kenarlarında 1-2 liraya satılıyor.İlginç bir yapısı var,fazla yapay kokuyor.Bir daha almayacağım bir ürün.


 Favori 2 deodorantım.Nivea'nın içersinde alüminyum yok(Alüminyum kansere neden oluyor özellikle de göğüs kanserine) fakat Rexona'nın içersinde var.Deodorantlardaki alüminyum yoğun korumaya yardımcı.Şunu belirtmeliyim ki Nivea çok daha doğal,fresh.Fakat sıcak aylarda ter kokusuna karşı pek başarılı değil.Bu yüzden yoğun günlerde ve sıcak aylarda elim Rexona'ya gidiyor.Rexona'nın içersinde alkol yok.Ben bu iki deodorantı da bittikçe alıyorum.


 Sıvı saç kremlerini her duştan sonra yıllardır kullanıyorum.Benim için değişmez bir rutin.Gliss'in sıvı saç kremlerinde hemen hemen her çeşidini kullanıp denedim.Birbirleri arasında pek ekstrem fark yok.Ben daha çok duştan sonra dolaşan saçlarımı açmak için kullanıyorum.Pratik bir ürün,bittikçe alıyorum.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu,bittikçe aldığım uygun fiyatlı makyaj temizlemede başarılı bir ürün.Ben ten makyajımı temizlemede kullanıyorum.Göz makyajında özellikle de maskara temizleme de pek başarılı değil(Maybelline'in maskaralarını veya waterproof maskaraları çıkaramıyor).


Garnier'nin bu 3'ü 1 arada ürünü uzun zamandır kullanıyorum.Bu bitirdiğim 3.kutuydu sanırım.Bundan sonra almayacağım.İlk 2'sini temizleme,peeling amaçlı kullanıyordum.Bunu ise banyoda gözeneklerim açıkken kullanıp bitirdim.Fiyatına göre normal bir ürün.Hassas ciltleri yakıp,kurutabiliyor.Aynı amaçla Yves Rocher Kayısılı Peelingi kullanıyorum artık.(Kayısılı peelingin detaylı yazısı için tıklayın.)


 Vee gelelim yazıda bitirdiğim tek renkli kozmetik ürüne.Ben allık,ruj gibi ürünleri hiç bitiremeyen bir insan olduğum için biten bir renkli kozmetik gördüğümde baya seviniyorum.Maybelline One by One maskarayı çok sevdim.Rocket Volum'e göre daha başarılı.Hacim veriyor,kıvırıyor.Kime önerdiysem çok sevdi.Elimdeki maskaralar bittiğinde ve maskara keşfim sonlandığında yine dönüp alabileceğim bir ürün.Ürünün fırçasını atmayıp kaşlarımı taramak için kullanacağım.

 Bitenler yazım bu şekildeydi.Ürün bitirdikçe mutlu olanlardanım ben.Siz bu ay neler bitirdiniz?Sizin de bu ürünlerden kullandığınız veya merak ettikleriniz var mı?Yorum yazarsanız sevinirim.
Görüşmek üzere! 

9 yorum:

  1. Bir şeyler bitince insan rahatlıyor sanki :) Baya bir şeyler bitirmişin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle oluyor gerçekten.Ben çok mutlu oluyorum :)

      Sil
  2. Oh oh yenilere yer açılmış :D

    YanıtlaSil
  3. Ben rocket volume seviyorum ama bir de bu maskarayı deneyeceğim. Çoğu kişi beğeniyor bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende rocketle rimmelin lash accelerator endlessi kullanıyorum şu an.Maybelline'nden black dramayı deneyeceğim en kötü one by one'a geri dönüş :)

      Sil
  4. One by one maskara benim favorim :) Gelsin yeni ürünler ! :)

    YanıtlaSil
  5. Gliss sıvı saç serumu yıllardır vazgeçilmezim...

    YanıtlaSil