10 Eylül 2014 Çarşamba

Essence 07 Natural Beauty Ruj ve Essence 06 Satin Mauve Dudak Kalemi



 Merhaba!Bugün Essence Long Lasting serisinden en sevdiğim ruj olan 07 natural beauty rengini tanıtacağım size.Birkaç aydır bu ürünü severek günlük makyajımda kullanıyorum.Bu seri essence'in ilk çıkan ruj serisine göre daha kalıcı.Ama vaad ettiği gibi bir kalıcılık vermiyor.Bir ruja kalıcı demek için ortalama 3-4 dudakta kalması gerek bence.Fakat bu ruj maksimum 2 saat dudakta kalıyor.



  Sürümü kolay,dudaklarımı kurutmuyor.Kokusu rahatsız etmiyor.Yapısı mat değil.Dudağın kendi rengine yakın tonlu bir ruj.Gerçekten doğal bir görüntüsü var.Mac'in Lustre yapıdaki rujlarına benziyor.Yumuşak bir yapısı var.Ruj sürmeyi sevmeyen arkadaşlarıma tavsiye ettim,severek kullanıyorlar.
   Ruju Gratis'lerde 8,5 tl'ye bulabilirsiniz.




 Ben bu ürünü Essence 06 satin mauve isimli dudak kalemiyle uygulamayı seviyorum.Nedense bu ikisini birbirine çok yakıştırıyorum.



Kalemin yapısı yumuşacık,sürümü kolay.Bu dudak kalemini bazen ruj gibi bütün dudağıma uyguluyorum.Fotoğrafta koyu tonlu çıkmış fakat hafif bir şekilde sürüldüğünde dudakta rujunkine benzer bir renk veriyor.


  Dudak kalemini Gratis'lerde 3,5 tl'ye bulabilirsiniz.


  Kalemin ve rujun dudakta uygulanmış hali:









6 yorum:

  1. Ben de iki urunu de severek kullaniyorum, ruj biraz daha kalici olsa tadindan yenmezdi :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir yazi olmus, ellerine saglik Öznur :)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim canımm eline sağlık :)

    YanıtlaSil