21 Ağustos 2014 Perşembe

Wet n Wild Üçlü Far-Walking on Eggshells

 Wet n Wild,Türkiye'ye geldiğinden beri çok konuşulan ve kapışılan markalardan biri oldu.Bugün size bu markanın en beğendiğim üçlü farlarından biri olan walking on eggshells'i anlatacağım.


 Wet n Wild uygun fiyatlı bir marka olmasına rağmen kullandığım ürünlerin hepsinden genel olarak memnun kaldım.Çünkü ürünleri uygun olmasına karşın kaliteli.
 Ürün tek kat uygulandığında bile pigmentli.Kalıcılığı güzel.Sabah sürüyorum akşam eve geldiğimde hala bozulmamış oluyor.Daha ne olsun?(En en sevdiğim özelliği bazsız kullanmama rağmen sabahtan akşama kadar farların göz kapağımdan uçmadan,göz kapağıma bulaşmadan kalması<3)



 En alttaki eyelid için kullanılacak olan pembe ışıltılı farı göz pınarlarıma uyguluyorum.Crease için olan kahverengiyi çok seviyorum.Bu rengi göz kapağımın tamamına-göz kapağımın çizgisini geçmeyecek şekilde-uyguluyorum.Brow bone için olan kemik rengine dönük beyaz farıda kaş altına hafifçe uyguluyorum.


 Wet n Wild farlar ve rujlar genelde Mac markasına dupe(muadil) gösteriliyor.Bu farlardan eyelid olan mac-naked lunch'a,crease olan mac-cork'a,brow bone ise mac-shroom'a dupe gösterilmiş.Meraklılar google görsel'den bakabilir.
 Bu 3'lü far günlük kullanımda benim çok işime yarıyor.Kalıcılık,renkler,pigmentasyon güzel.İçinden iki tane küçük far fırçası çıkıyor.Bu da artı bir özellik.Ürünün tek sıkıntısı ambalajı.Bütün Wet n Wild ürünlerinde olduğu gibi ambalaj kalitesiz.Yere düşürmemek gerekiyor.Çünkü yere düşünce anında kırılıyorlar.



 Üçlü farların fiyatları 13-15 tl civarında,Gratis'ler de bulabilirsiniz.

6 yorum:

  1. merhaba, blogun hayırlı olsun.
    gfc butonunu eklememişsin henüz sanırım.

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,öncelikle teşekkür ederim.Birkaç saattir sorunu düzeltmeye çalışıyorum.Düzeltebildim mi ondan bile emin değilim umarım düzelmiştir:)

      Sil
  2. Sanirim blog henüz cok yeni, hayirli ve bol ziyaretcili olsun. :)
    http://eylemdelacroix.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. İşte geldim burdayııım..:))
    Artık yakın takipteyim. Üstün başarılar diliyorum.Ben de bloğuma bekliyorum..:))
    kediminhobidefteri.blogspot.com

    YanıtlaSil