31 Mayıs 2016 Salı

2000'e Teşekkür Çekilişi! (KAPANDI)


 Merhaba,uzun zamandır bir çekiliş yapmıyorum.Hem instagram üzerinden 2000'i geçtiğim için,hem de hazır yaz gelmişken buna uygun ufak bir çekiliş yapmak istedim.Çekiliş instagram üzerinden olacak,ama buradan da paylaşmak istedim.


Çekiliş hediyeleri:
-The Balm-Balm Voyage 2 Palet
-Sephora Efsane Makyaj Temizleyicileri
-Eklips Konjac Sünger
-Maybelline Lash Sensational Maskara
-Essence Waterproof Eyeliner Pen
-Yves Rocher Radiant Lip Crayon-Parfait Rose Clair

Zorunlu Şartlar;
Instagram hesabımı(oznurozdemirrrr) takip etmek,bu görseli #oznurozdemir2k #çekiliş #çekilişvar etiketleri ile paylaşmak(veya repost etmek)

Ek Hak;
Blog üzerinden(gfc) takip etmek +1 hak
Blogumu GFC'den takip etmek için;yandaki "Bu siteye katılın" butonuna basarak blogumun izleyicisi olmalısınız.İzleyici olmak için illa blogunuzun olmasına gerek yok.Gmail hesabınız veya başka tercih edebileceğiniz bir hesapla oturum açarak da izleyici olabilirsiniz.Ayrıca blogumu takip ettikten sonra bu postun altına veya instagramda paylaştığınız gönderi altına yorum olarak blogumu takip ettiğiniz mail adresinizi ve gfc(google friend connect) adınızı yazmalısınız.

Çekilişi 17 haziranda bitireceğim,kapalı hesaplar 16-17 haziranda hesaplarını açarlarsa kontrol edebilirim.
Kargo bana ait,yurt içi katılım mümkün.
Random.org üzerinden sonucu açıklayacağım.

Herkese bol şans! :)

Çekilişin kazananı:@dmlaabjk oldu,instagramda video ve görsellere ulaşabilirsiniz.

26 Mayıs 2016 Perşembe

Bitenler #3

 Merhaba,bugün son 2-3 ay içersinde biten ürünlerden bahsedeceğim.Cilt bakımından,saç ürünlerine,hatta renkli kozmetiğe kadar birçok çeşitte ürün var.Bu sefer fark etmeden o kadar çok ürün biriktirmişim ki odam gerçekten çöp olmuş :/


 Saç ürünlerinden başlayalım:


Elidor-saç dökülmelerine karşı çözüm-Şampuan:Elidor markasının şampuan ve saç kremlerini uzun yıllardır kullanıyorum.Bir sürü seri olsa da etki olarak birbirlerinden pek farkları olduğunu düşünmüyorum.Klasik bir market şampuanı.
Urban Care-Collagen&Keratin Şampuan:Saç uçlarım,saçımı şekillendirdiğimde veya duştan sonraki 2.günde kuruduğu için bu seriyi denemek istedim.Bu markanın saç ürünleri oldukça beğeniliyor.Rahatsız edici bir kokusu yok.Şampuanı sevdim,hatta hemen 2.sini satın aldım,bu sefer saç kremiyle birlikte kullanıcam.
Elidor-güçlü ve parlak-Saç Kremi:Klasik bir saç kremi.Yukarda da belirttiğim gibi Elidor markası benim için uygun fiyatlı,yıllardır satın aldığım şampuan-saç kremi markası.Ama son 3 aydır yeni arayışlar içersinde olduğumdan;Urban Care ve John Frieda'yı deniyorum.

Cilt bakım ürünleri:


Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici:Çift fazlı bu göz makyaj temizleyicisi bittikçe satın aldığım bir ürün.Ne yazık ki ambalajı ve içeriği değişti.Yenisini satın aldım ama pek deneyemedim henüz.Birçok kişi beğenmemiş :(
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Bu üründe bittikçe satın aldığım bir ürün.Ten makyajımın kabasını temizlemek için kullanıyorum.Pembe kapaklı olanla pek bir farkını göremedim açıkçası.Yeni çıkan argan yağlı ürüne ise bayıldım<3
Neutrogena Deep Clean Temizleme Jeli:Bendeki turuncu olan.Makyajı güzel arındıran,uygun fiyatlı bir ürün.Pompalı olması da oldukça pratik,ama cildi kurutuyordu.Sonrasında nemlendirici kullandığım için pek sorun olmadı ama yeniden satın almayı düşünmüyorum.
Sephora Anında Rahatlatıcı Tonik:Bu toniğin yarısını kullandım,fakat çöpe gidiyor.Tarihi geçtiğinden değil,cildimde korkunç bir reaksiyona yol açtı.Ne zaman yüzüme sürsem cildim kıpkırmızı oluyor ve anında da geçmiyor birkaç saat sürüyor bu durum.Kısaca hiç sevmedim.


Bio True Lens Solüsyonu:Yıllardır bittikçe aldığım lens solüsyonum.Çok memnun olduğum için lens solüsyonu konusunda yeniliklere açık değilim pek.
Fresh Care Lens Solüsyonu:Birkaç günlük ufak bir seyahate giderken boyutundan dolayı yanıma almıştım.Bu sayede Bio True dışında ilk kez bi solüsyon denedim.Açıkçası gözümde büyütmüşüm galiba,aralarında pek bir fark göremedim.
Benri Makyaj Temizleme Pamuğu:Bittikçe satın aldığım makyaj temizleme diskleri.
İpek Makyaj Temizleme Pamuğu:Bir arkadaşımın tavsiyesiyle satın aldım,Benri'den daha yumuşaklar.Benri'yi de,İpek marka olanı da denk geldikçe satın alırım.

Ağız Bakım Ürünleri:


Listerine Total Care Ağız Bakım Suyu:Listerine'in bu çeşidini hiç sevmedim.Aroması,her kullanışımda ağzımı yakması beni rahatsız etti.Bir daha satın almam.
Listerine Cool Mint Ağız Bakım Suyu:Tat-aroma olarak en sevdiğim çeşit.Şimdi de Advanced White olanı kullanıyorum.
Colgate Optic White Diş Macunu:Bu ürünün biraz gereksiz popülerleştiğini düşünüyorum.Bu diş macunundan kaç tane bitirdim gerçekten bilmiyorum.Verdiği beyazlık tamamen anlık.1-2 gün kullanmayı bıraktığınızda o etki anında kayboluyor.Bir daha satın almayacağım.Şu an Splat markasını kullanıyorum.


Rival de Loop-Hyaluron  Booster:Bu ürünler instagramda popülerleşince denemek istedim.1 hafta boyunca uygulanan bir kür.Bendeki serumlar nem veren çeşidi.Her akşam yatmadan önce bir ampulü kırıp yüzünüze sürüyorsunuz.Fakat her bir serumda 3-4 gün kullanılacak kadar ürün olduğundan 1 haftalık kürü ara verip daha sonra devam etmek durumunda kaldım.Vaad ettiği gibi nem veriyor,ama cilde yapış yapış his bırakmasını hiç sevmedim.Yeniden alır mıyım emin değilim.
Sivex Losyon:Bu ürünü geçen sene bana akne tedavim sırasında cilt doktorum vermişti.Sabah uygulanan bir üründü.Oldukça hafif,cildi germeyen bir üründü ama hiçbir etkisini görmediğimi düşünüyorum.Bir süre kullanıp bıraktım,şimdi de tarihi dolduğundan çöpe gidiyor.
Clindoxyl Jel:Bu ürünü de yine aynı doktorum vermişti.Bu da akşam uygulanan bir ürün.Akne tedavisinde oldukça önerilen-popüler ürünlerden biri.Sivilceleri çok güzel söndürüyordu,bu yüzden sevdim.İhtiyacım doğrultusunda kullandım,artık tarihi geçtiğinden ve ihtiyacım da kalmadığından çöpe gidiyor.
 Bu 2 ürünün yanında cilt doktorum Nilera Okyanus Sabunu'nu da vermişti,o ürüne gerçekten bayıldım.Sivilcelerle tekrar başım belaya girerse satın alacağım ilk ürün,aklınızda bulunsun :)

El&Vücut Bakım Ürünleri:


Nivea Fresh Natural Deodorant:İçersinde alüminyum olmayan,bittikçe satın aldığım deodorant.Ter kokusunu önlemesi çok güçlü değil o yüzden bahar ve yaz ayları tercih etmiyorum pek.Kışa doğru yeniden satın alırım.
I Love...El Kremi:Oldukça yapay kokulu bir el kremi.Sonunda bitti!Bir daha satın almam.
Pink-Fresh&Clean Body Mist:İsmi gibi oldukça temiz ve fresh kokan bir vücut spreyi.Sonlara doğru kokusu bozulmaya başladı,Victoria's Secret da ürünlere iyice zam yaptığından indirim vs'ye denk gelmedikçe alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Yves Rocher Vanilyalı Vücut Sütü-Losyonu:Oldukça ince yapılı ve güzel nem veren bir vücut losyonu.
Yves Rocher Vanilyalı Parfüm:Bana vanilya kokusunu sevdiren bir parfüm oldu.Minik çanta boyu da oldukça pratik oldu,yanımda taşımak için.Vanilya bence bir kış kokusu,o yüzden kışa doğru satın alabilirim.


Gülşah-hassas tırnaklar için-Aseton:Bittikçe satın aldığım bir aseton.
Blistex Med Plus Lip Balm:Favori lip balmım.Kalın bir yapısı var,rujların altına kullanmaya müsait bir yapısı yok.Mentollü.Bu yüzden de kışın yatmadan önce kullanmayı tercih ediyorum.
Watsons-Fırça:Gün içersinde T bölgeme pudra tazelemek amacıyla satın almıştım ama hem kılları çok sert hem de çok fazla kıl döküyor.Bu yüzden de kendisiyle yollarımızı ayırıyoruz.
Beauty Blender Makyaj Süngeri:Canım,makyaj süngerim.En yumuşak,en güzel sünger kesinlikle.Bütün övgüleri hak ediyor.Dışındaki lekeleri temizleyemeyince korkup biraz kırptım ama içi temizdi,bu şekilde 2 hafta daha kullandım,artık çöpe gitme zamanı geldi.Yedeği çoktan hazır.<3

Renkli kozmetik:


Pastel 119 Oje:Bitirdiğim ilk oje.Koyu bir kırmızı,bordoya kaçıyor biraz.Severek kullandım.
Benefit Some Kinda Gorgeous Fondöten-Medium:Rengi bana koyu geldiği için krem bronzer olarak kullanıp bitirdim,bazen de kontürün altına bir baz olarak kullandım.Fondöten olarak ise yapısını beğendim.
Wet n Wild-Brulee:Bitirdiğim ilk far.Ten rengi olduğu için oldukça kullanışlıydı.Seyahatlerde vs de minicik,yer kaplamıyor.Her gün kullanarak 1,5 yılda bitti.Bu da farların ne kadar zor biten ürünler olduğunu gösteriyor...
Maybelline Affinimat Fondöten:Karma cildimde başlarda sevdiğim sonradan nefret ettiğim bir fondöten oldu.Su gibi ince bir yapısı var.Kesinlikle mat değil,satenimsi daha sağlıklı bir görüntü sunuyor.Gün içersinde yağlanıyor,sanki bir kuru cilt fondöteni gibi hem de.Ciltteki kurulukları belli etmiyor.Fakat;gün sonunda oksitleniyor,yani rengi koyulaşıyor.Sonlara doğru ürünün rengi de tamamen bozuldu sanki,koyulaştı.Zar zor bitirdim.Bir daha satın almayı düşünmüyorum.

 Tester ürünler:


L'occitane Light Comforting Cream:Yüz için hafif yapıda çok güzel bir nemlendirici,elimdeki diğer testerları da deneyeceğim.Oldukça beğendim.Nemlendiricim bittiğinde tam boyunu satın almayı düşünüyorum.
Clinique Moisture Surge Overnight Mask:Bu bir gece-uyku maskesi.Nem vermeyi vaad ediyor.Yapısını,verdiği nemi çok sevdim.Kışa doğru tam boyunu satın alabilirim.

 Bir sürü ürün bitti,bende biraz hafiflemiş hissediyorum.Umarım yararlı bir yazı olmuştur,herhangi bir ürünle ilgili sorunuz varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.Sevgiler! :)

 Snapchat-Instagram:oznurozdemirrrr

23 Mayıs 2016 Pazartesi

Benefit They're Real Maskara

 Merhaba,bugün denediğim en başarılı maskaralardan biri olan Benefit markasının They're Real isimli maskarasından bahsedeceğim.


 Bendeki ürün Benefit'in bir setinden çıkan seyahat boy maskara.Çok beğenince hemen bir tane daha satın aldım.Tam boy ürünün,bu seyahat boy ürün kadar başarılı etki vermediği söyleniliyor.Tam boyunu denemediğim için bilemiyorum.


 Maskaranın silikon bir fırçası var.Düz bir fırça yapısına sahip.Bu yüzden de hacimden ziyade kirpikleri tek tek ayırıp,uzatmayı vaad ediyor,biraz da dolgunluk-hacim vermeyi vaad ediyor.
 Kirpikleri kıvırmayı vaad eden bir maskara arıyorsanız;Benefit-Roller Lash maskaraya bakabilirsiniz,daha uygun fiyatlı olarak da Maybelline-Lash Sensational'a bakabilirsiniz.


 Ürün waterproof yani suya dayanıklı.Tere,neme,suya oldukça dayanıklıbir maskara.Akmıyor,bulaşmıyor.Bu konuda gerçekten oldukça başarılı.Sabah nasıl sürdüyseniz makyajınızı temizleyene kadar o şekilde sabit duruyor,bu özelliğini çok sevdim.


 Maskaranın vaadleri arasında 8 kata kadar uygulanabileceği söyleniyor,ama ben pek özel günler dışında kat kat maskara sürmeyi seven biri değilim.Bence oldukça yapay bir görüntü oluşturuyor.Bu üründe de 2.kattan sonra biraz topaklanma başlıyor-ki bu nerdeyse bütün maskaralarda olabiliyor.


 Uzun ve kıvrık bir kirpik yapım var.Bu ürün kirpiklerimi tek tek ayırıyor,biraz daha uzatıyor,hafif de bir dolgunluk veriyor.Simsiyah bir maskara.2-3 kat sürdüğümde adeta takma kirpik kullanmış gibi oluyorum.Bu yüzden de günlük makyajımda tek kat uygulamayı tercih ediyorum.Tek katta bile birçok markanın maskarasından daha başarılı bir performans veriyor.2-3 katta ise kirpiklerim nerdeyse kaşıma değiyor :')

Kirpiklerimde tek kat uygulanmış hali.

 Eğer düzgün bir şekilde uygulamazsanız kirpikleri birbirine yapıştırabilir.Sıvı bir yapısı var,ama bir süre kullandıktan sonra daha iyi bir kıvamı oluyor.
 Ürünün en büyük dezavantajı çok zor temizleniyor oluşu.Çift fazlı göz makyaj temizleyicileriyle bile oldukça zor çıkıyor,biraz uğraştırıyor ne yazık ki.Ama bence verdiği etkiye değer.


 Bu ürüne Maybelline-Rocket'i muadil gösterenler var.Bende iki maskara da var,ikisini de oldukça seviyorum.İkisi de silikon fırça yapısına sahip ve ikisi de oldukça zor temizlenen,akmayan bulaşmayan maskaralar;ama Rocket bende daha az etki veriyor.Benim kirpiklerimde Benefit daha başarılı bir performans sergilediğinden Benefit'i daha çok seviyorum.

 Bu ürünün seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok fazla.Maskara kirpik yapısıyla oldukça değişkenlik gösteren bir şey;ama benim gözlemlediğim kadarıyla az-kısa kirpiği olan şanssız kesim bu üründen pek memnun kalmıyor sanki.En iyisi Sephora mağazalarında deneyip satın almak.
 Benim şimdiye kadar en çok memnun olduğum maskaralardan biri;Benefit-They're Real.Ürün Sephoralar da satılıyor.Tam boyu 90 tl civarı,seyahat boy olanı da 40 tl civarıydı sanırım(sık sık zam geliyor malum).Umarım yararlı bir yazı olmuştur.Sevgiler! :)

 Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

4 Mayıs 2016 Çarşamba

Nisan Favoriler 2016

 Merhaba!Bugün nisan ayı boyunca severek kullandığım ürünlerden bahsedeceğim.Nisan ayı doğum günü ayım olmasından ve baharı iyice hissettiğimiz bir ay olduğundan,yılım en sevdiğim zamanlarından oluyor hep.


Güneş kendini yavaş yavaş göstermeye başladı,bende güneş kremi kullanmaya başladım.


Solait Spf 50 Yüz-Güneş Kremi:Bu marka Watsons'da satılıyor,oldukça uygun fiyatlı bir güneş kremi.Korumasını,sivilce yapmamasını sevdim.Makyaj altına kullanıldığında cildi ekstra yağlandırmıyor ama tek başına kullanıldığında sıcak yaz günleri parlama ve yağlanma yapacaktır muhakkak.
Note Full Coverage Concealer:Bendeki rengi 02.Oldukça sarı ve açık renkli bir kapatıcı,kapatıcılığı yüksek değil.Bende son zamanlarda concealer olarak değil de cildimde aydınlatmak istediğim yerlere uyguluyorum,bu şekilde de oldukça sevdim.
H&M Makyaj Süngeri:Hiçbir sünger bir Beauty Blender değil ama 7 tl'lik fiyatına göre ürünleri oldukça homojen dağıtıyor.Uygulama da yumuşak ama yıkarken,temizlemesi biraz külfetli ve ürünü biraz fazla yiyor.Yine de denk geldikçe satın alacağım bir sünger.

Bronzer benim en sevdiğim makyaj malzemelerinden biri.<3


Benefit Some Kinda Gorgeous Fondöten:Bu Benefit setin içersinden çıkan küçük boy bir ürün.Rengi medium olduğundan bana koyu geliyor.Bende ya fondöten-bb kremimi sürmeden bronzer süreceğim yere bu ürünü sürüyorum.Bazen de fondöten-bb kremi uyguladıktan sonra bronzer süreceğim yere bunu uygulayıp ardından toz bronzer uyguluyorum.Bu ürünü bu şekilde değerlendirip,bitirmeye çalışıyorum hem de bronzerım bütün gün yüzümde kalıyor.
H&M Face Sculptur Palette:Ben bu paleti oldukça sevdim.Sol alttaki bronzer hariç,onu da yazın kullanmayı düşünüyorum.Aydınlatıcı çok pigmentli,allığı pek pigmentli değil.Ben pek allık sevmediğimden işime geliyor.Kontür pudrası mat ve rengi tam ayarında.Paletin yapısını da oldukça sevdim.Uygun fiyatlı kontür paleti arayanlara öneririm.


Mac Fluidline-Dipdown:Mac'in bu kahverengi jel eyelinerına bayılıyorum.Yapısı-uygulanışı çok kolay.Üstelik sabah nasıl sürdüysem akşam da öyle duruyor.Bahar geldiği için kahverengi,siyahtan daha soft geliyor bana.<3
L'Occitane Light Comforting Cream:Şu an bana verilen bu nemlendiricinin testerını deniyorum ve çok sevdim.Muhtemelen tam boyunu satın alacağım.Cildi nemlendirmesi oldukça başarılı.Kokusu çok güzel.İçerik olarak da oldukça temiz bir marka.

Favori dudak kombinim:


Wet n Wild-Mochalicious Ruj:Morumsu-kahvemsi değişik renkte bir ruj.Mac-Verve'e muadil deniliyor.Günlük olarak da kullanılabilecek koyulukta bir ruj.Yeni seri olmasına rağmen yapısı bana pek de yumuşak ve güzel gelmedi.Wet n Wild rujları pek sevemedim ben.:/
Golden Rose Dream Lips Dudak Kalemi-510:Bu dudak kalemlerine bayıldım.Yapısı,kalıcılığı,renk seçenekleri çok güzel,tavsiye ederim.

Kozmetik dışı birkaç favori:


StopEver Lady Comfort-Adet Ağrıları İçin Isıtıcı Ped:Rossman'da görüp satın aldım,sanırım Gratis'te falan da satılıyor.İçersinde 2 adet var ve gerçekten işe yarıyorlar.Oldukça da pratikler.Bütün gün sıcak su torbasıyla gezemezsiniz ama bununla gezebilirsiniz.Ağrılı-sancılı regl dönemi geçirenlere tavsiye ederim.
Zara Femme Parfüm:Feminen kokuları seven biri değilimdir,fresh hafif çiçeksi kokular kullanırım hep ama bu parfümü oldukça sevdim.Zara'nın birçok parfümünden de daha kalıcı.Zara'ya bir uğradığınızda muhakak bir koklayın.
H&M Kolye:Son  zamanlarda favori aksesuarım bu kolye.Ben yakın zamanda satın aldım,hala mağazalarda varsa bir bakın derim.

Bu ay en çok dinlediğim şarkılar:
Coldplay-Hymn For The Weekend'i dinlemek için tıklayın.
Placebo-Every You Every Me'yi dinlemek için tıklayın.
Sia-Cheap Thrills'i dinlemek için tıklayın.
Muse-Undisclosed Desires'ı dinlemek için tıklayın.

Nisan ayı benim için bu şekilde geçti.Umarım keyifli bir yazı olmuştur.Sevgiler! :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr


2 Mayıs 2016 Pazartesi

Alışveriş #7

 Merhaba,bugün nisan ayı boyunca yaptığım alışverişlerden bahsedeceğim.Yazıyı yazarken fark ettim ki bu ay ipin ucu biraz kaçmış.:/


 Golden Rose alışverişim:
 Dream Lips Dudak Kalemleri:Bu dudak kalemi serisi asansörlü değil,fakat Golden Rose'da asansörlü olan bir seri daha var.Ben 4 adet dudak kalemi satın aldım.Bendeki renkler;502-503-504-510.Yapılarını çok sevdim,sürümleri kolay.Flormar ve Essence'ın yeni dudak kalemi serilerinden daha başarılı.Tavsiye ederim.Tanesi:4,75 tl.Ben kendi mağazalarından aldım,daha küçük kozmetikçilerde daha uygun fiyata satılıyor o tarz yerlerden almanızı tavsiye ederim(Cosmetica'da da 2-3 tl'ye satılyor).

 H&M'in kozmetik departmanından yaptığım alışveriş:


H&M Face Sculptur Palette:Uygun fiyatlı bir kontür kiti arıyordum;Catrice,Essence,Rimmel London,Pastel gibi bir sürü seçenek vardı ama bu bana daha güzel geldiği için bunu satın aldım.Kontür pudrası(en koyu olan renk) mat,bronzer ve allık hafif ışıltılı,aydınlatıcı ise baya pigmentli güzel bir aydınlatıcı.Oldukça sevdim.Fiyatı 17 tl.
3'lü Krem Far:Boyutları küçük ve tam çantaya atıp çıkmalık ürünler.Renkler;beige-gold-brown.Hepsi de ışıltılı.Fiyatı 17 tl.
Açık pembe makyaj süngeri:Uygun fiyatlı bir sünger arıyordum,Beauty Blender'ı sık sık almak biraz pahalıya gelebiliyor.Bende bu ürünü denemek istedim.İlk izlenim olarak sevdim.Fiyatı 7 tl.

 Gratis'ten yaptığım ihtiyaç alışverişi:


Şelale Aseton:Her ay alınan rutin ürünlerden,fiyatı 2-3 tl.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Bu yeni çıkan içersinde argan yağı olan çift fazlı makyaj temizleme suyu.Kokusu çok güzel,temizlemesi de oldukça başarılı.Karma cilde sahibim ama cildimi ekstra yağlandırmadı.Waterproof maskaraları tamamen çıkarmasa da göz makyajı temizlemede de oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim.Fiyatı 15,90 tl.

Cosmetica alışverişim:


Artnet 25 Numaralı Karıştırma Fırçası:Bu ürünü ne zaman almak istesem stoklarda olmuyordu,mağazada denk gelince almak istedim.Ürün popülerleştikten sonra ne yazık ki zam yapmışlar.Fiyatı 9,40 tl.İstanbul'da Sapphire Avm'de mağazaları var.
Nivea After Shave Balsam-Sensitive(Hassas):Bu ürün ünlü vlogger @nikkietutorials tarafından popüler oldu.Aslında erkekler için traş sonrası losyonu ama herkes makyajın kalıcılığını artırdığını iddia ederek makyaj bazı olarak kullanmaya başladı,bende merakıma yenik düşerek aldım.Gerçekten de söylendiği gibi makyajın kalıcılığını artırıyor.Umarım sivilce,tüylenme gibi bir iritasyona neden olmaz.Fiyatı 12 tl.

Gratis alışverişim:


Wet n Wild Mochalicious Ruj:Wet n Wild'a geçtiğimiz ay eklenen yeni renk rujlardan olan Mochalicious'ın rengine bayıldım.Günlük olarak da kullanılabilecek koyulukta morumsu-kahvemsi değişik bir ruj.Mac'in Verve rujuna muadil gösteriliyor.Fiyatı 10,90 tl.
Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyici:Neutrogena göz makyaj temizleyici benim favorilerimden.Ambalajı değişmiş,iyi ki de değişmiş çünkü pompası yoktu.İçerik olarak da değişmiş,umarım performansında azalma olmaz.Fiyatı 13,90 tl.
Listerine Advanced White Ağız Bakım Suyu:Listerine'in ağız bakım sularını başarılı buluyorum.Cool Mint'i uzun zamandır severek kullanıyorum,bu çeşidini de denemek istedim.Fiyatı 11,50 tl.

Mac Online ve eczane alışverişim:


Mac Harmony Allık-Bronzer:Bu ürün bir allık fakat mat ve bronz tonda olduğu için hafif kontür-bronzer amacıyla kullanmak için satın aldım.Fiyatı 73 tl.Yanında cleanse of oil testerı ve ücretsiz kargo için "buynow" kodunu kullanarak onlinedan satın aldım.
Bepanthol Baby Pişik Kremi:Sevdiğim bir youtuber (@fashiolala) bu ürünü nemlendirici olarak kullanınca bende eczaneden satın aldım ama yanlış olan çeşidini almışım ne yazık ki.Benimkinin içinde zeytinyağı var,sivilce yapabileceğinden vücudumda kullanacağım büyük ihtimalle.Fiyatı 8-10 tl.

Arkadaşımdan bana gelen birkaç hediye<3


Bath&Body Works Country Chic Body Mist:Bu vücut spreyinin kokusuna bayılıyorum,fakat Türkiye'de satışı durdu ne yazık ki,arkadaşım da benim için depodan bulup,son kalanı satın almış,tekrar tişikkirler<3
Zara Femme Parfüm:Feminen kokular seven bir insan değilimdir,hafif fresh ya da çiçeksi kokulardan hoşlanırım,ama bu gerçekten güzel kokan bir parfüm.Bu tarz parfümler arıyorsanız bakabilirsiniz,üstelik Zara'nın birçok parfümünden daha kalıcı.
Mac Mehr Ruj:Gül kurusu rujlara bayılırım,buna bilen arkadaşım da bana Mehr almış,Günlük kullanılabilecek çok güzel bir gül kurusu tonu.

Annemin bana aldığı 2 adet tırnak ürünü(A101 ya da Bim'den) ve birkaç tester:


Gülşah Asetonsuz Oje Temizleyici:Daha önce hiç aseton içermeyen temizleyici kullanmadım.Tırnaklara daha az zarar veriyorsa,hep satın alırım.
Gülşah Oje Kurutucu Sprey:Flormar'ın oje kurutucu spreyinden nefret ediyorum.Umarım bu ürün güzeldir.
L'Occitane testerlar;bunu paylaşmamın nedeni oldukça şaşırmam.Arkadaşım kendine birkaç parça alışveriş yaparken ona bir poşet tester verdiler,ardından bana da bir poşet tester verilince baya şaşırdım.Üstelik cilt tiplerimize göre tester vermeleri oldukça hoşuma gitti,ilk izlenim olarak nemlendiricisini çok sevdim.Elimdeki ürün bittiğinde gidip satın alabilirim.Oldukça doğal içerikli güzel bir marka,tavsiye ederim.

Gratis alışverişim:


Maybelline Lash Sensational Maskara:Bu ürün ve Maybelline'in birkaç ürünü daha sonunda ülkemize geldi,bende hazır indirim varken ve Rocket maskaram bittiği için şans vermek istedim.Bu ayki(mayıs) katalog boyunca fiyatı 15,90 tl.
Eklips Konjac Sünger:Bu ürünü uzun zamandır merak ediyordum.Temizleme jeli,peeling uygulamak için kullanabiliyorsunuz.Doğal bir ürün,bütün cilt tiplerine öneriliyor.Bu ürün de bu ay ki katalog boyunca 9,90 tl.

Watsons alışverişim:


Urban Care Kofre:Şampuanı geçen ay kullanıp oldukça sevmiştim,set şeklinde olunca avantajlı hale gelince satın almak istedim.Fiyatı 20 tl.
The LifeCo Hindistan Cevizi Yağı:MacroCenterlar'da satılan bu ürünü Watsons'da indirimde görünce satın aldım.Yemeğe,kahveye katabiliyorsunuz.Saç maskesi yapabilir,cildinize nemlendirici olarak kullanıp,yağ olduğundan makyajınızı temizleyebilirsiniz.Çok amaçlı bu ürün 50 tl'den 30 tl'ye inmişti.
9'lu Ruj Organizerı:Malzemesi oldukça sağlam görünüyor.Fiyatı 10 tl.
30 tl'lik alışverişime 10 tl'lik bir indirim olunca daha da uyguna geldiler,organizerı bedavaya getirmiş oldum. :)

İlk kez blog-instagram sayesinde biriyle tanıştım.Sevgili Hilal instagramda kozmetikle ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunuyor,takip edebilirsiniz.Instagram kullanıcı adı:beautybyhilall
Bana bunları aldığı için kendisine tekrar teşekkür ederim.<3


Golden Rose Matte Crayon Lipstick-18:Bu serinin yapısını çok başarılı buluyorum.Mat ama dudakları kurutmuyor.Asansörlü değil.Bendeki renk Wet n Wild-Bare It All,Mac Velvet Teddy'e oldukça benzeyen bir renk.Kahve alt tonlu bir nude.
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick-10:Likit mat rujlardan meşhur 10 numara.Grimsi-lilamsı değişik bir ruj.

Nisan ayı boyunca yaptığım ve arkadaşlarımdan bana gelen hediyeler bu şekildeydi.Sizin merak ettiğiniz ya da yazısını yakın zamanda görmek istediğiniz bir ürün varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Sevgiler! :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr