10 Nisan 2015 Cuma

İlk Blog Çekilişim! (KAPANDI)



  Merhaba!Blog'umu açalı 8 ay oldu ve bende bir çekiliş yapmaya karar verdim.İlk çekilişim olduğu için biraz heyecanlıyım.



Çekiliş hediyelerim:
1-Wet n Wild-Comfort Zone 8'li Far Paleti
2-Wet n Wild-Brulee Tekli Far(Ürünün detaylı yazısı için tıklayın.)
3-Wet n Wild-Bare It All Ruj(Ürünün detaylı yazısı için tıklayın.)
4-Wet n Wild-Mauve Outta Here Ruj
5-Essence-Cute Pink Dudak Kalemi
6-Essence-Soft Berry Dudak Kalemi
7-Essence-Longlasting Siyah Göz Kalemi(Ürünün detaylı yazısı için tıklayın.)
8-Essence-I Love Stage Göz Bazı
9-Rimmel London-Stay Matte Transparan Pudra
10-Yves Rocher-Kayısı Çekirdeği Özlü Peeling(Ürünün detaylı yazısı için tıklayın.)
11-H&M-Manikür Set
12-Flormar-Beauty Toys 5'li Oje Seti
13-Dove-Yoğun Bakım Kremi
14-Garnier-Saf ve Temiz Neem Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli(Deneme Boy)
15-Watsons-Silikon Yüz Temizleme Pedi

 Wet n Wild farlar çok başarılı.En sevilen ve en çok satan paleti Comfort Zone'u sizin için seçtim,yine benimde günlük kullanımda göz kapağımdaki damarlı görüntüyü yok etmek için severek kullandığım tekli far olan Brulee'yi de sizin için aldım.Rimmel London Stay Matte pudrayı çok seviyorum,transparan olanını aldım.Essence'in göz bazının seveni de var sevmeyeni de,onu çok emin olmayarak aldım fakat günlük kullanımda yağlı göz kapaklarınız yoksa iş görebilir.Wet n Wild'ın Mega Last serisinden 2 adet mat ruj aldım.Bare It All'u çok severek kullanıyorum bu yüzden çekilişe koymak istedim,yine çok güzel bir pembe olan Mauve Outta Here isimli ruju da alıp çekilişe ekledim.Essence'in dudak kalemleri fiyatlarına göre gerçekten başarılı.Cute Pink ve Soft Berry olanlarını çekilişime ekledim.Essence'in longlasting seriden siyah asansörlü göz kalemi de yine severek kullandığım ve çekilişime eklediğim bir ürün.

Kozmetik Ürün Grubu

  H&M'den küçük bir manikür set aldım.Boyutundan dolayı seyahatlerde de çok kullanışlı olabileceğini düşündüm.Flormar bu oje setlerini çıkardığında Beauty Toys serisinden hemen bir tane kaptım.Renleri tam baharlık-yazlık değil mi?

El ve Tırnak Grubu

  Yves Rocher Kayısılı Peeling birçok kişinin kullandığı bir ürün.Bende kızarıklık vs yapmadı ve okuduğum kadarıyla hassasiyete yol açan bir ürün değil.Kokusu çok güzel,ben severek kullanıyorum.Dove'un kremi zaten bir klasik.Watsons'ın bu silikon yüz temizleme pedinden 2 tane aldım.Biri size,biri bana.Fırça temizliğinde bile kullanılabilecek pratik bir ürün.Garnier'nin yeni temizleme jelinden de deneme boy aldım.

Cilt Bakımı

 Hediyeler bu şekilde,öğrenci bütçemle her ürün grubundan birkaç parça bir şeyler koyarak bu şekilde bir set hazırladım.Umarım kazanan kişinin kullanabileceği ürünler olur.Ürünleri bir makyaj çantası alıp onun içersinde kargolayacağım.(Makyaj çantasını aldığımda fotoğrafını buraya koyacağım.)

 Bir sürü şartı olan çekilişlerden hoşlanmıyorum.Çekilişim blog çekilişi olduğu için sizden tek isteğim blogumu takibe almanız.

 -Tek zorunlu şartım;blogumu GFC'den takip etmelisiniz(Yandaki "Bu siteye katılın" butonuna basarak blogumun izleyicisi olmalısınız).İzleyici olmak için illa blogunuzun olmasına gerek yok.Gmail hesabınız veya başka tercih edebileceğiniz bir hesapla oturum açarak da izleyici olabilirsiniz.Ayrıca blogumu takip ettikten sonra bu postun altına yorum olarak blogumu takip ettiğiniz mail adresinizi yazmalısınız.


Ek haklar kazanmak istiyorsanız:

-İnstagram'da (@oznurozdemirrrr) hesabımı takip etmek  +1 hak
-İnstagram'da sayfamdaki görseli @oznurozdemirrrr hesabımı etiketleyip #oznurunilkcekilisi ve  #cekilis etiketiyle paylaşmak  +1 hak


Not:Beni takip ettiğiniz adınızı(gfc veya diğer hesap isminizi),ek paylaşım yaptıysanız hangi hesap adıyla paylaşım yaptığını belirtiniz(instagram kullanıcı adı),sizinle iletişime geçebileceğim bir mail adresinizi yorum olarak bırakmalısınız.(Ek haklardan yararlandıysanız bırakacağınız yoruma hangi isimle takip ettiğinizi veya paylaşım linkini bırakmayı unutmayın.)


-Çekiliş random.org'tan yapılacaktır.
-Yurt dışına gönderim yapmayacağım.
-Kargo bedeli bana ait.
-Çekilişim 1 Mayıs Cuma akşamı sona erecek,3 Mayıs Pazar günü sonucu açıklamaya çalışacağım.


Herkese bol şans!



5 Nisan 2015 Pazar

Yves Rocher Ferahlatan Işıltı Veren Maske

  Bugün Yves Rocher'nin içersinde yaban mersini olan maskesinden bahsedeceğim.Bu maske cildi ferahlatıp,ışıltı kazandırmayı vaad ediyor.


  Maskeler haftada bir veya iki kez kullanılmalı.Bu maskenin kullanımında da bu şekilde kullanılması gerektiği yazıyor.Ciltte en fazla 3 dakika bekletip durulamak gerekiyor.Ben ürünü haftada bir kez uyguluyorum.Benim cildimde herhangi bir hassasiyete yol açmadı.(Karma ve hassas bir cildim var,yer yer sivilceler,siyah noktalar....)


  Öncelikle şunu söylemeliyim ki maske haftada 1-2 kez kullanılan bir bakım ürünü olduğundan benim maskeler açısından çok büyük bir beklentim yok.Temizleme jel-köpükleri,nemlendiriciler cilt için çok daha hassas ve önemli konular.


  Ürünü kullandıktan sonra cildimde bir ferahlama hissi oluyor,yanaklarımda biraz canlılık ve yumuşaklık hissi ama bu kadar.Kokusu güzel.Yapısı jöle kıvamında.İçersinde paraben yok ve ürün 50 ml.



  Sizde benim gibi maskeyi çok önemsemeyip sorun etmiyor ve uygun fiyatlı maske arayışındaysanız bakabilirsiniz.Ürün 14,90 tl ve Yves Rocher sık sık indirim,kampanya yapan bir marka.Sevgiler!


2 Nisan 2015 Perşembe

Wet n Wild-Brulee Far

 Merhaba!Wet n Wild'ın en çok satan tekli farı Brulee'yi yorumlayacağım bugün.Bu farı birkaç aydır günlük makyajımda her gün kullanıyorum.


 Ten rengi farları günlük makyajımda kullanmamın temel nedeni,göz kapağımdaki damarlı görünümü yok edip temiz,aydınlık göz kapaklarına sahip olmak.Bu aşamayla göz kapağımı makyaja hazırlıyorum.Bazen üzerine hafif bir renk far geçiyorum fakat genelde okula giderken koşturduğumdan ten rengi farın üzerine başka bir far sürmek yerine kirpik diplerime kalem sürüyorum veya ince bir eyeliner çekip maskarayla makyajımı tamamlıyorum.


 Bu tekli far 1,7 gram.Mat bir kemik rengi.Fırçaya veya parmağınızla uygulamaya kalktığınızda kolayca geliyor.Yapısı yumuşak ve pigmentli.


 Farı tüm göz kapağıma uyguluyorum.Bazen kaş altıma da uyguluyorum.Göz pınarına da uygulayabilirsiniz.Hatta kapatıcınızı sabitlemek için de kullanabilirsiniz fakat bu şekilde kullanmayı denemedim.



 Beyaz tenliyim ve benim ten rengimde doğal duruyor fakat esmer tenliyseniz muhtemelen sizde beyaz fara yakın bir etki yapacaktır.Teninize uyan far aramak yerine concealerda deneyebilirsiniz.


 Wet n Wild farların kalıcılığını çok beğeniyorum.Bazsız sürmeme rağmen en az 6 saat göz kapaklarımda uçmadan kalıyor.Aynı zamanda Mac'in Brule farına dupe gösteriliyor.


 Uygun fiyatlı günlük makyajınızda sür-çık bir far arıyorsanız bu fara bakabilirsiniz fakat öyle çok gerekli bir ürün de değil.Aynı görevi yapacak piyasada birçok ürün var aynı zamanda ben biten pudralarımın kenarlarında kalan pudrayı da brule gibi göz kapağıma damarlı görünümü yok etmesi için sürüyorum(Sizde deneyin!:)).Ürün Gratis'lerde 6,5 tl'ya satılıyor.Sevgiler :)