27 Kasım 2015 Cuma

Maybelline Color Tattoo - 35 On and On Bronze

 Maybelline markasının Color Tattoo serisi krem farlardan oluşuyor.Serinin Türkiye'deki en meşhur rengi ise yazının konusu olan "on and on bronze" rengi.


 Krem farlar kullanım olarak oldukça pratikler,fırçaya ihtiyaç duymadan parmağınızla kolayca sürüp dağıtabiliyorsunuz.Eğer makyaj yapmaya çok zamanınız yoksa toz farlardan sıkıldıysanız;kalem ya da minik kavanozlarda satılan bu krem farlara muhakkak bakmalısınız.


 Bu farın en iyi özelliklerinden biri kalıcı olması.Sabah sürüyorum akşama kadar bazsız duruyor(Göz kapaklarım yağlı değil).Hatta bu farı baz olarak bile kullanabilirsiniz,Mac'in paint potları gibi.Eğer sizin göz kapaklarınız yağlıysa gün sonunda far,göz kapağınızın katlanma çizgisine dolabilir,bunu önlemek için far bazı uygulayabilirsiniz.
 Diğer bir çok sevdiğim özelliği ise,rengi.Her gün kullanılabilecek ister gündüz ister gece makyajında kullanılabilecek çok güzel bronz bir tona sahip.


 Sabahları okula,işe giderken zamanı olmayanlar için oldukça pratik bir ürün.Tam bir sür-çık far.Göz kapağınızın katlanma yerine mat kahverengi bir far veya bronzer sürün,daha sonra da bu ürünü bütün göz kapağınıza hafifçe sürüp dağıtın,bolca da rimel.Sonuç enfes!<3


 Ben fırçayla kullanmayı pek tercih etmiyorum,fırçaya renkten ziyade ışıltıları geliyor.O yüzden en kolay ve en pratiği parmakla sürüp,yine parmaklar yardımıyla dağıtmak.2 dakikada uğraşılmış gibi görünen çok şık bir göz makyajı elde ediyorsunuz.


 Bu ürünle ilgili yapabileceğim tek uyarı;kullanırken parmağınıza veya fırçaya az ürün alın.Yoksa göz kapağında kat kat hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor.Onun dışında makyaj yapan her kadının koleksiyonunda,makyaj çantasında olması gereken,verdiğiniz paraya değen bir ürün bana kalırsa.


 Ülkemizde Color Tattoo serisinde 5-6 renk var.Keşke bu serinin yurtdışında olan renkleri de ülkemize gelse.
 Kısaca hem uygun fiyatlı,hem kolayca uygulanan,hem çok kalıcı,hem de rengi çok güzel olan bir far istiyorsanız bu fara bir şans verin derim.Maybelline markası Gratis,Watsons,Rossman,Cosmetica,T-Shop gibi hemen hemen her kozmetik markette bulabileceğiniz bir marka.Fiyatı indirimsiz 20 tl civarı.İndirimlerde 10-12 tl oluyor.Alın,aldırın.Pişman olmazsınız :)

3 yorum:

  1. HAKİkaten öyle. Bir de pembesi var bu serinin ışıl ışıl o da Harika.

    YanıtlaSil
  2. on and on bronze rengi gerçekten muhteşem neredeyse her gün sürüyorum hem pratik hem de çok hoş :)

    YanıtlaSil